Τέιλορ Σουίφτ: Έσπασε ρεκόρ προσέλευσης η συναυλία της στη Στοκχόλμη

Τέιλορ Σουίφτ: Έσπασε ρεκόρ προσέλευσης η συναυλία της στη Στοκχόλμη

Η Τέιλορ Σουίφτ πραγματοποίησε την πρώτη της συναυλία από τις συνολικά τρεις στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου ανακοίνωσε ότι οι θαυμαστές της κατέρριψαν το ρεκόρ προσέλευσης στο στάδιο «Friends Arena».

«Έχω τρελαθεί για διάφορους λόγους κοιτάζοντας αυτό το πλήθος απόψε», σχολίασε η σταρ σύμφωνα με δημοσίευμα του USA Today.
 
Και πρόσθεσε: «Ο πρώτος από τους οποίους είναι ότι δεν έχω καταφέρει ποτέ στο παρελθόν να παίξω μια συναυλία στη Στοκχόλμη και η πρώτη μου συναυλία μοιάζει με αυτή». Το πλήθος ξέσπασε σε φωνές και χειροκροτήματα και η Σουίφτ πρόσθεσε: «Κάνατε αυτή τη συναυλία, τη συναυλία με τους περισσότερους θεατές που έχει γίνει ποτέ σε αυτό το στάδιο».

 
Η Σουίφτ δεν διευκρίνισε τον ακριβή αριθμό των παρευρισκομένων, αλλά σύμφωνα με τον ιστότοπο του σταδίου, η χωρητικότητά του για συναυλίες ποικίλλει και μπορεί να φιλοξενήσει έως και «60.000 άτομα, ανάλογα με τη θέση και τη διάταξη της σκηνής».
 

Ο σύντροφος της Σουίφτ, Τράβις Κέλσι, δεν εθεάθη στο κοινό. Είχε παρακολουθήσει, όμως, προ ολίγων ημερών την συναυλία της στο Παρίσι.

 
Η Σουίφτ έχει προγραμματίσει τρεις εμφανίσεις στο Friends Arena πριν συνεχίσει το ταξίδι της για τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE