Διδυμότειχο: Θρίλερ με νεκρό βρέφος 4 μηνών - Το βρήκε με αφρούς στο στόμα η μητέρα του

Διδυμότειχο: Θρίλερ με νεκρό βρέφος 4 μηνών - Το βρήκε με αφρούς στο στόμα η μητέρα του

Νεκρό μεταφέρθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα βρέφος 4 μηνών σήμερα, Παρασκευή, στις 7 το πρωί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Το αγοράκι μετέφεραν στο νοσοκομείο οι γονείς του με τη μητέρα του να ισχυρίζεται ότι το είχε ταΐσει τελευταία φορά στις 11 το βράδυ και σήμερα το πρωΐ το βρήκε νεκρό με αφρούς στο στόμα.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια ανήκει στην μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.

Για το νεκρό βρέφος ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του βρέφους θα μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη για νεκροψία0νεκροτομή.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.