Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης -  Δείτε φωτογραφίες

«Καμπανάκι» έχει σημάνει ο Νέος Σύνδεσμος Περιπτεριούχων ( ΝΕ.ΣΥ.ΠΕ) για μερίδα περιπτέρων που πωλούν προϊόντα κάνναβης, καθιστώντας τα δυστυχώς προσβάσιμα σε όλους, ακόμα και σε ανηλίκους.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Περιπτεριούχων  ανέφερε ότι μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης και έθεσε, ευλόγως, το ερώτημα αν είναι νόμιμή η πώληση τους.

«Αυτή την στιγμή πωλείται κάνναβη σε κάποια περίπτερα. Σε κάποια σακουλάκια γράφει πάνω ότι είναι σουβενίρ ενώ σε άλλα ότι είναι φαγώσιμα. Έχω πάει στην ΥΚΑΝ, στην Αστυνομία αλλά και στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες και είπα "κύριοι πέστε μας αν επιτρέπεται, να το πωλούν όλοι να μην έχει αθέμιτο ανταγωνισμό, αν όμως απαγορεύεται, πάρτε μέτρα"», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE