Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης -  Δείτε φωτογραφίες

«Καμπανάκι» έχει σημάνει ο Νέος Σύνδεσμος Περιπτεριούχων ( ΝΕ.ΣΥ.ΠΕ) για μερίδα περιπτέρων που πωλούν προϊόντα κάνναβης, καθιστώντας τα δυστυχώς προσβάσιμα σε όλους, ακόμα και σε ανηλίκους.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Περιπτεριούχων  ανέφερε ότι μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης και έθεσε, ευλόγως, το ερώτημα αν είναι νόμιμή η πώληση τους.

«Αυτή την στιγμή πωλείται κάνναβη σε κάποια περίπτερα. Σε κάποια σακουλάκια γράφει πάνω ότι είναι σουβενίρ ενώ σε άλλα ότι είναι φαγώσιμα. Έχω πάει στην ΥΚΑΝ, στην Αστυνομία αλλά και στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες και είπα "κύριοι πέστε μας αν επιτρέπεται, να το πωλούν όλοι να μην έχει αθέμιτο ανταγωνισμό, αν όμως απαγορεύεται, πάρτε μέτρα"», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE