Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Η γαλλική αστυνομία σκότωσε έναν ένοπλο άνδρα που ήθελε να βάλει φωτιά σε μια συναγωγή στη βορειοδυτική πόλη Ρουέν, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας.

Ο άνδρας ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και όταν κινήθηκε προς τους αστυνομικούς τον πυροβόλησαν, μεταδίδει το BBC.

Ο δήμαρχος της Ρουέν Nicolas Mayer-Rossignaol δήλωσε ότι η επίθεση στη συναγωγή δεν αφορά μόνο την εβραϊκή κοινότητα, αλλά ολόκληρη η πόλη είναι «συγκλονισμένη».

Όταν έφτασαν στο σημείο, ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε τον άνδρα που είχε πάνω του ένα μαχαίρι και έναν λοστό.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE