Άνδρας κατέβασε την ελληνική σημαία από κτίριο στην Κομοτηνή και την έκαψε

Άνδρας κατέβασε την ελληνική σημαία από κτίριο στην Κομοτηνή και την έκαψε

Έλληνας, ο οποίος βραδινές ώρες της Τρίτης (προς Τετάρτη) αφαίρεσε την ελληνική σημαία (με τον ιστό της), η οποία ήταν αναρτημένη έξω από κατάστημα της Κομοτηνής, συνέλαβαν χθες αστυνομικοί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά την περαιτέρω έρευνα και προανάκριση προέκυψε επιπλέον πως ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 27-28 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς του προέβησαν σε μία περίπτωση στην καύση ελληνικής σημαίας που ήταν αναρτημένη σε ιστό έξω από δημόσιο κτίριο της Κομοτηνής και σε άλλη περίπτωση στην αφαίρεση ευρωπαϊκής και ελληνικής σημαίας, μέρος της οποίας προηγουμένως είχαν καταστρέψει.

Και οι δύο σημαίες στη δεύτερη περίπτωση ήταν αναρτημένες σε ιστούς έξω από άλλο δημόσιο κτίριο της πόλης.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.