Γερμανός πολιτικός γλείφει τουαλέτες και βάζει κόπρανα για μουστάκι

Γερμανός πολιτικός γλείφει τουαλέτες και βάζει κόπρανα για μουστάκι

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στη Γερμανία με το στέλεχος των φιλελεύθερων, Μάρτιν Νοϊμάιερ, να δημοσιεύει βίντεο στο οποίο φαίνεται να γλείφει δημόσια τουαλέτα, με τον ίδιο να μιλάει για «τιμωρία», χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το συγκεκριμένο προκλητικό στιγμιότυπο δεν ήταν το μοναδικό από τον συγκεκριμένο πολιτικό, καθώς φέρεται να έχει βάλει κόπρανα ως μουστάκι, παριστάνοντας τον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ έχει εμφανιστεί να τραγουδάει ναζιστικά τραγούδια.

Τα βίντεο κατέβηκαν από το X, αφού παραβίαζαν τους όρους της πλατφόρμας.

Ο Νοϊμάιερ που αυτοπροσδιορίζεται ομοφυλόφιλος έκανε τη σιχαμερή πράξη σε τουαλέτα του σιδηροδρομικού σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι υποψήφιος του FDP στις επερχόμενες τοπικές εκλογές στην πόλη Άαλεν με πληθυσμό 70.000 κατοίκους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE