Τραγωδία στην Πάφο: Ξύπνησε τα ξημερώματα και βρήκε την γυναίκα του νεκρή μέσα στο σπίτι τους

Τραγωδία στην Πάφο: Ξύπνησε τα ξημερώματα και βρήκε την γυναίκα του νεκρή μέσα στο σπίτι τους

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Μαΐου στην Πάφο, με νεκρή γυναίκα που εντοπίστηκε από τον σύζυγο της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 68 ετών. Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα, ο 66χρονος σύζυγος της ξύπνησε και την βρήκε νεκρή.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και μέλη της Αστυνομίας και διερεύνηση του περιστατικού.

Από τις αρχικές εξετάσεις, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η νεκροτομή που θα διεξαχθεί στη σορό της 68χρονης, με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE