Ιδού η γυναίκα που ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής - Φωτογραφίες της στη δημοσιότητα

Ιδού η γυναίκα που ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής - Φωτογραφίες της στη δημοσιότητα

Η Αστυομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση και τον εντοπισμό της εικονιζόμενης, που αναζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 2 Απριλίου 2024.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή/ και τον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802380 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE