Η Πρόεδρος της Βουλής καταδικάζει την επίθεση κατά του Σλοβάκου Πρωθυπουργού

Η Πρόεδρος της Βουλής καταδικάζει την επίθεση κατά του Σλοβάκου Πρωθυπουργού

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου εξέφρασε τον συγκλονισμό της για τη βίαιη επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, στην πόλη Χάντλοβα.

Σε ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, αναφέρεται ότι η κ. Δημητρίου καταδικάζει "με τον πιο έντονο τρόπο τέτοιες αποτρόπαιες ενέργειες", οι οποίες, όπως τονίζει, υπονομεύουν τα θεμέλια της δημοκρατίας και δεν νοούνται σε πολιτισμένες κοινωνίες.

Η Πρόεδρος της Βουλής υπογραμμίζει τη συλλογική ευθύνη των πολιτικών ηγετών να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των απειλών κατά της δημοκρατίας και τη διαμόρφωση ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος που να εγγυάται την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών.

Καταληκτικά, η Πρόεδρος της Βουλής εύχεται στον Σλοβάκο Πρωθυπουργό δύναμη για να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία το συντομότερο και εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της και όλων των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων προς τους οικείους του, τη Δημοκρατία της Σλοβακίας και τον φίλο λαό της.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE