Μενίδι: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου - Την μαχαίρωσαν στην κοιλιά

Μενίδι: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου - Την μαχαίρωσαν στην κοιλιά

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά από ενημέρωση που έλαβε το πρωί της Πέμπτης για μια γυναίκα νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοντά στη γυναίκα βρέθηκε ένα μαχαίρι , ίχνη αίματος αλλά και μια τσάντα.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Μενιδίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα, η οποία εκτιμάται ότι είναι περίπου 40 ετών, έφερε έφερε χτύπημα από μαχαίρι στην κοιλιά.

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο είναι ότι πρόκειται για δολοφονία με τον δράστη ή τους δράστες να άφησαν τη γυναίκα στον δρόμο μετά το χτύπημα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με μία φράση απάντησε ο ΠτΔ για τον ανασχηματισμό - Τι είπε για τα σενάρια που ακούγονται

Με μία φράση απάντησε ο ΠτΔ για τον ανασχηματισμό - Τι είπε για τα σενάρια που ακούγονται

Στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού της Κυβέρνησης κλήθηκε να απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά το πέρας του μνημοσύνου των 11 πεσόντων Ηρώων και Αγνοουμένων της Κοινότητας Έμπας.

BEST OF TOTHEMAONLINE