Θα ακούνε Γεν. Ελεγκτής και θα τρέχουνε - Νέο σκάνδαλο στην φόρα με Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

Θα ακούνε Γεν. Ελεγκτής και θα τρέχουνε -  Νέο σκάνδαλο στην φόρα με Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

Διασπάθιση δημοσίου χρήματος από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες εξετάζει η Ελεγκτική Υπηρεσία

Ως μνημείο κακοδιαχείρισης και διασπάθισης δημοσίου χρήματος χαρακτηρίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία σοβαρά λάθη και παραλείψεις που προέκυψαν σε διαγωνισμό που προκηρύχτηκε για την συλλογή ζωικών  υποπροϊόντων. 

Η διαδικασία ακυρώθηκε όπως γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αλλά η Ελεγκτική Υπηρεσία λαμβάνοντας υπόψη των χειρισμό τον Κτηνιατρικών

Υπηρεσιών για την όλη διαδικασία θα προχωρήσει στην έρευνα  για ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE