Viral φωτογραφία με ηλικιωμένη ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο σε στάση λεωφορείου - Ερωτηματικό για την αυθεντικότητά της

Viral φωτογραφία με ηλικιωμένη ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο σε στάση λεωφορείου - Ερωτηματικό για την αυθεντικότητά της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες φωτογραφία που δείχνει μία ηλικιωμένη γυναίκα να κάθεται κάτω από ένα μικρό δέντρο και μία δεύτερη να ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο περιμένοντας το λεωφορείο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάριο Ιγνατίου, δεν είναι η πρώτη φορά που έφτασε μια τέτοια εικόνα στα χέρια του. Η προηγούμενη ήταν το 2022 και μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο αφορά την ίδια γυναίκα και την ίδια στάση.

Όπως δήλωσε η φωτογραφία είναι πραγματική, ενώ βρέθηκε στο σημείο της στάσης λεωφορείου, όπου στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει όντως κουβούκλιο.

Όπως δήλωσε η φωτογραφία φέρνει στην επιφάνεια ένα μεγαλύτερο πρόβλημα με το οποίο ασχολείται το Γραφείο Ευημερίας και το Κοινοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μάνα και κόρη οι οποίες ζουν σε σπίτι μαζί με ζώα και συγκεκριμένα κατσίκες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.