Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Διενεργήθηκε σήμερα η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου Nicholas Charles Fox, από τη Βρετανία ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο την προηγούμενη Πέμπτη, 9 Μαϊου στο Παραλίμνι και έχασε τη ζωή του.

Στη νεκροτομή λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 52χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο την προηγούμενη Πέμπτη, 09 Μαϊου στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 52χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Βρυσουδίων, στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αφού διασωληνώθηκε, μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE