ΕΛΛΑΔΑ

Ιρλανδοί συνελήφθησαν για αλισβερίσι με κοκαΐνη στη Ζάκυνθο

Ιρλανδοί συνελήφθησαν για αλισβερίσι με κοκαΐνη στη Ζάκυνθο

"Φιξάκια" κοκαΐνης διακινούσε στην περιοχή του Λαγανά στην Ζάκυνθο ένας 22χρονος Ιρλανδός, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. την στιγμή που πωλούσε μικροποσότητα του ναρκωτικού σε έναν 30χρονο ομοεθνή του.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο συμπατριώτες που έκαναν αλισβερίσι, καθώς στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν έξι συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 3,2 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν μαζί με το "φιξάκι" που είχε αγοράσει ο 30χρονος.

Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση και προμήθεια ναρκωτικών, κατά περίπτωση, τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top