Αλεξιπτωτιστές έμειναν στην ιστορία: Για πρώτη φορά πέρασαν από τη Γέφυρα του Λονδίνου με 246 χλμ/ώρα - Δείτε βίντεο

Αλεξιπτωτιστές έμειναν στην ιστορία: Για πρώτη φορά πέρασαν από τη Γέφυρα του Λονδίνου με 246 χλμ/ώρα - Δείτε βίντεο

Μια μοναδική επίδειξη πτήσης έκαναν οι αλεξιπτωτιστές Marco Furst και Marco Waltenspiel, οι πρώτοι wingsuiters που πέρασαν ποτέ από το σημαντικότερο ορόσημο του Λονδίνου, τη γέφυρα του Πύργου.

Το πρωί της Κυριακής οι Αυστριακοί πρωτοπόροι πήδηξαν από ένα ελικόπτερο δυτικά της ιστορικής αυτής γέφυρας του Λονδίνου.

Η κάμερα κατέγραψε το επίτευγμά τους

Το δίδυμο διένυσε 1200 μέτρα και προσγειώθηκε με ασφάλεια σε φορτηγίδες στη μέση του ποταμού Τάμεση. Κάμερα κατέγραψε όλη τη δράση σε ταχύτητα φωτός με 24 κάμερες σε 14 διαφορετικές θέσεις γύρω από τη γέφυρα του Πύργου.

Πέφτοντας από ύψος 3.000ft, έφτασαν με ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 246km/h καθώς περνούσαν μέσα από το «παράθυρο» ανάμεσα στους εμβληματικούς πύργους.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE