Λάρνακα: Έστρωσαν την πράσινη τσόχα για να παίξουν πόκερ και έχασαν όλοι!

Λάρνακα: Έστρωσαν την πράσινη τσόχα για να παίξουν πόκερ και έχασαν όλοι!

Εκστρατεία για πάταξη της κυβείας διενήργησε ο ΟΠΕ στη Λάρνακα

Αριθμό τραπεζιών πόκερ, χαρτιά και φίσιες παρέλαβαν χθες βράδυ μέλη του ΟΠΕ από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα, όπου 13 άτομα είχαν συγκεντρωθεί για να επιδοθούν σε κυβεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες βράδυ μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν επιχείρηση σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα όπου εντόπισαν 13 άτομα τα οποία συγκεντρώθηκαν για να επιδοθούν σε κυβεία.

Η Αστυνομία παρέλαβε αριθμό τραπεζιών πόκερ, χαρτιών και φίσιες ενώ τα 13 άτομα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα.

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE