Τίγκα στην κάνναβη βοηθητική οικία στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 25χρονο  

Τίγκα στην κάνναβη βοηθητική οικία στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 25χρονο   

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση πέραν του ενός κιλού και 600 γραμμαρίων κάνναβης, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε και μια σύλληψη, άντρα ηλικίας 25 ετών από τη Λεμεσό.

Της σύλληψης του 25χρονου, προηγήθηκε έρευνα σήμερα σε βοηθητική οικία όπου διαμένει στη Λεμεσό, βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στο σαλόνι τις οικίας εντοπίστηκε μικρή ποσότητα (0,5 γραμμάρια) πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, σε διάφορα άλλα σημεία, ανευρέθηκαν διάφορες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ένα κιλό και 686 γραμμάρια κάνναβης περίπου, ενώ ανευρέθηκε και χρηματικό ποσό πέραν των δύο χιλιάδων ευρώ.

Στη συνέχεια εναντίον του 25χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE