Τίγκα στην κάνναβη βοηθητική οικία στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 25χρονο  

Τίγκα στην κάνναβη βοηθητική οικία στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 25χρονο   

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση πέραν του ενός κιλού και 600 γραμμαρίων κάνναβης, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε και μια σύλληψη, άντρα ηλικίας 25 ετών από τη Λεμεσό.

Της σύλληψης του 25χρονου, προηγήθηκε έρευνα σήμερα σε βοηθητική οικία όπου διαμένει στη Λεμεσό, βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στο σαλόνι τις οικίας εντοπίστηκε μικρή ποσότητα (0,5 γραμμάρια) πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, σε διάφορα άλλα σημεία, ανευρέθηκαν διάφορες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ένα κιλό και 686 γραμμάρια κάνναβης περίπου, ενώ ανευρέθηκε και χρηματικό ποσό πέραν των δύο χιλιάδων ευρώ.

Στη συνέχεια εναντίον του 25χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE