Μπάιντεν: Εφικτή και αύριο εκεχειρία στη Γάζα αν απελευθερωθούν οι όμηροι

Μπάιντεν: Εφικτή και αύριο εκεχειρία στη Γάζα αν απελευθερωθούν οι όμηροι

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι είναι εφικτή η κατάπαυση του πυρός ακόμα και από αύριο στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, αν το παλαιστινιακό κίνημα απελευθερώσει τους ομήρους που κρατά.

«Θα υπήρχε κατάπαυση του πυρός αύριο αν η Χαμάς απελευθέρωνε τους ομήρους», τόνισε ο Μπάιντεν σε εκδήλωση κοντά στο Σιάτλ, στα βορειοδυτικά των ΗΠΑ.

Την Πέμπτη, ένας ακόμη γύρος έμμεσων συνομιλιών με σκοπό την κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, έπειτα από επτά μήνες πολέμου, ολοκληρώθηκε χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία στο Κάιρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE