Σκληρά ναρκωτικά στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας – Άθλιες συνθήκες για τους ασθενείς (ΦΩΤΟ &VIDEO)

Σκληρά ναρκωτικά στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας – Άθλιες συνθήκες για τους ασθενείς (ΦΩΤΟ &VIDEO)

Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας στη Λευκωσία. Το θέμα ανέδειξε την Παρασκευή, 25/09, η εκπομπή του MEGA, «Eνημέρωση Τώρα», με τον Παύλο Μυλωνά.

Για πρώτη φορά δίνονται στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό του νοσοκομείου Αθαλάσσας για ασθενείς με ψυχικές διαταραχές.

Οι φωτογραφίες και το video, τα οποία προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», προκαλούν  ντροπή.

Η πολιτεία άφησε στο έλεος του χρόνου τις εγκαταστάσεις. Οι συνθήκες είναι άθλιες.  Σκισμένοι  καναπέδες, άδεια δωμάτια, μουχλιασμένοι τοίχοι, διαλυμένες τουαλέτες, παμπάλαιο σύστημα νοσηλείας συνθέτουν την εικόνα που επικρατεί. Oι νοσηλευτές μέχρι και ρούχα και παπούτσια αναζητούν για να φορέσουν στους ασθενείς. 

Στις σοβαρές καταγγελίες προχώρησε εργαζόμενος στο ψυχιατρείο, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε  ένα περιστατικό, κατά το οποίο εισήχθηκαν παράνομα σκληρά ναρκωτικά στο νοσοκομείο.

Παρακολουθείστε το απόσπασμα από την εκπομπή  

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE