ΑΚΕΛ για υπόθεση Θανάση: «Η απόφαση της θανατικής ανακρίτριας ανοίγει τον δρόμο για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια»

ΑΚΕΛ για υπόθεση Θανάση: «Η απόφαση της θανατικής ανακρίτριας ανοίγει τον δρόμο για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια»

Με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ τοποθετείται για την απόφαση της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου .

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η απόφαση της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου ανοίγει τον δρόμο για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια και να δικαιωθεί ο πολύχρονος αγώνας της οικογένειάς του. Αναμένουμε να προχωρήσει τάχιστα πραγματική διερεύνηση και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι δράστες της δολοφονίας

Ταυτόχρονα, είναι σαφές ότι η απόφαση της θανατικής ανακρίτριας εκθέτει θεσμούς και πρόσωπα που είχαν εμπλοκή στον χειρισμό της υπόθεσης και οι ευθύνες όλων πρέπει να διερευνηθούν διεξοδικά και να αποδοθούν. Ειδικότερα, η Γενική Εισαγγελία είναι προφανώς και πολλαπλά εκτεθειμένη και το ελάχιστο που οφείλει είναι να δώσει εξηγήσεις στην κυπριακή κοινωνία για τους χειρισμούς και τις αξιολογήσεις της.

Η αλήθεια και η απόδοση δικαιοσύνης είναι το ελάχιστο χρέος της κυπριακης Πολιτείας προς τον αδικοχαμένο Θανάση αλλά και την μητέρα του που σήκωσε και σηκώνει το βάρος αυτής της δοκιμασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE