«Δολοφονημένη» φοιτήτρια βρέθηκε... ολοζώντανη τρεις δεκαετίες μετά!

«Δολοφονημένη» φοιτήτρια βρέθηκε... ολοζώντανη τρεις δεκαετίες μετά!

Μια γυναίκα, θύμα δολοφονίας κατά την αστυνομία, ξαναβρέθηκε τυχαία —ολοζώντανη και υγιέστατη— στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου ζούσε επί 31 χρόνια κρύβοντας, με απόλυτη επιτυχία κατά τα φαινόμενα, την πραγματική ταυτότητά της.

Η γυναίκα, 55 ετών σήμερα, εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1984 από την περιοχή του Μπρούνσβικ. Τότε ήταν 24 ετών και διέμενε σε έναν φοιτητικό κοιτώνα. Μετά από πολύμηνες, άκαρπες έρευνες, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η φοιτήτρια είχε δολοφονηθεί.

Οι αρχές έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά στη σύλληψη του "δολοφόνου": ένας άνδρας που είχε συλληφθεί για τον φόνο μιας μαθήτριας σε ένα δάσος κοντά στο Βόλφσμπουργκ "ομολόγησε" τη δολοφονία της 24χρονης αλλά αργότερα ανακάλεσε. Το 1989 η αγνοούμενη κηρύχθηκε επισήμως νεκρή.

Εντελώς κατά τύχη, η αστυνομία ξαναβρήκε τα ίχνη της στις 11 Σεπτεμβρίου. Αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι του Ντίσελντορφ όπου είχε γίνει διάρρηξη και αιφνιδιάστηκαν όταν η γυναίκα που βρήκαν εκεί τους αποκάλυψε ότι το όνομα στο κουδούνι δεν ήταν το πραγματικό της. Στη συνέχεια, τους είπε το πραγματικό της όνομα και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε οικειοθελώς πριν από 31 χρόνια. Η 55χρονη είχε ακόμη στην κατοχή της τα έγγραφα που πιστοποιούσαν την ταυτότητά της και τα έδειξε στους αστυνομικούς.

Αρνήθηκε όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το έκανε και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έλθει σε επαφή με την οικογένειά της.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει ακόμη πώς κατάφερε να ζήσει επί τόσα χρόνια με ψεύτικα στοιχεία, χωρίς να έχει καμία ταυτότητα.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο κελί οι δύο για τον φόνο του Αργυρού - Ψάχνουν ακόμη το φονικό μαχαίρι

Στο κελί οι δύο για τον φόνο του Αργυρού - Ψάχνουν ακόμη το φονικό μαχαίρι

Στην ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης 52χρονου και 47χρονης προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση φόνου του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του, το πρωί της Κυριακής, 4 Μαΐου, στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

BEST OF TOTHEMAONLINE