ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 28χρονης Κυριακής: Σε νέες καταγγελίες προχωρά η δικηγόρος της οικογένειας - «Στη δημοσιότητα στοιχεία»

Δολοφονία 28χρονης Κυριακής: Σε νέες καταγγελίες προχωρά η δικηγόρος της οικογένειας - «Στη δημοσιότητα στοιχεία»

Σε νέες καταγγελίες προχωρά η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, που βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής τόνισε ότι η πλευρά των συγγενών της αδικοχαμένης 28χρονης δεν κλήθηκε στην ανακριτική διαδικασία, ενώ σημείωσε ότι θα έρθουν στη δημοσιότητα και άλλα στοιχεία.

«Καθημερινά έρχονται στο φως τη δημοσιότητας νέα στοιχεία και βίντεο και αναμένονται και νέα βίντεο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα οποία θα δοθούν στα χέρια της ανακρίτριας, που τα περιμένει και έχουν ήδη καθυστερήσει να της δοθούν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών τα οποία αποκαλύπτουν την ολιγορία και την εγκληματική αδράνεια και αμέλεια της Αστυνομίας», ανέφερε αρχικά η δικηγόρος Ελένη Τζούλη.

Επιλεκτική διαρροή

Η Ελένη Τζούλη έκανε λόγο για επιλεκτική διαρροή στοιχείων από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έγινε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους για να καταλήξει νεκρή η 28χρονη.

«Χθες, με ευθύνη προφανώς των αστυνομικών που διενεργούν την ΕΔΕ, είδαμε μία επιλεκτική διοχέτευση στοιχείων της πειθαρχικής δικογραφίας, δεν κλήθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και από αυτή την επιλεκτική διοχέτευση βλέπουμε ότι υπάρχει μια περιχαράκωση να αποδοθούν ευθύνες σε χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και όχι σε υψηλότερα κλιμάκια» επεσήμανε η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης.

«Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες μία ΕΔΕ, αποδίδοντας ευθύνες σε έναν υπό απόταξη αξιωματικό που θα έφευγε και κακώς υπηρετούσε…» είπε και τόνισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί υπηρετούν ακόμη στο Σώμα, απλά σε άλλη υπηρεσία.

Αυτοκτονικές τάσεις η μητέρα

Παράλληλα, η κυρία Τζούλη επεσήμανε την κατάσταση τη υγείας της μητέρας της Κυριακής, η οποία παρουσίασε αυτοκτονικές τάσεις.

«Με κάλεσε πολύ ανήσυχος το βράδυ της Πέμπτης ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τη μητέρα της Κυριακής και μου είπε ότι άμεσα θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα διότι έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι η μητέρα της 28χρονης «τώρα αντιλαμβάνεται μετά από καιρό την απώλεια του κοριτσιού της, πρέπει να προληφθεί και άλλο δράμα και βλέπει ότι δεν γίνεται τίποτα».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top