ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρήκαν πρόσφυγα σε μηχανή αυτοκινήτου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρήκαν πρόσφυγα σε μηχανή αυτοκινήτου

Άναυδοι έμειναν Ισπανοί αστυνομικοί όταν άνοιξαν το μπροστινό καπό ενός αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας πρόσφυγας, στην προσπάθειά του να φτάσει στην Ισπανία, κρύφτηκε στη μηχανή αυτοκινήτου

Με τον τρόπο αυτό ήθελε να περάσει τα σύνορα της Β. Αφρικής από το γειτονικό Μαρόκο. Αξιωματικοί που υπηρετούν στα σύνορα καθώς εξέταζαν το αυτοκίνητο, άκουσαν χτύπους καρδιάς.

Στην αρχή δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν από πού προερχόταν ο ήχος, αλλά στη συνέχεια αντιλήφθηκαν πως έβγαινε από τον κινητήρα της μηχανής. Έτσι, βρήκαν τον 19χρονο από τη Γουινέα.

Ο νεαρός, όπως περιέγραψαν οι αρχές, βρέθηκε σε "πολύ κακή κατάσταση και έπρεπε να εισαχθεί αμέσως στο νοσοκομείο".

Οι δύο διακινητές, το έβαλαν στα πόδια, αλλά λίγο αργότερα, ο ένας από αυτούς, ένας 23χρονος Ισπανός, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων.

2CBF2F3400000578-3248714-image-a-3_1443173308755.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE