Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Τσάδας- Απειλήθηκαν και κατοικίες

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Τσάδας- Απειλήθηκαν και κατοικίες

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Τσάδας στις 13:30 και μαινόταν για αρκετές ώρες, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Νίκο Λογγίνο.

Για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν – όπως είπε- 8 πυροσβεστικά οχήματα, 3 οχήματα του Ταμείου Θήρας, 4 οχήματα από διάφορες κοινότητες, 4 καδενοφόρα  και δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης που έχει εκμισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Η πυρκαγιά ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Λογγίνος, στο πέρασμα της κατέκαψε 20 εκτάρια άγριας βλάστησης, ξηρά χόρτα και δένδρα καθώς και λάστιχα άρδευσης, ενώ απειλήθηκαν περιμετρικά και κατοικίες ωστόσο χάρη στην άμεση επέμβαση της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Σ΄αυτό το σημείο, συνέχισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, επιχειρείται η τελική κατάσβεση της φωτιάς.

Εξάλλου δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Αρόδων, η οποία τέθηκε επίσης υπό έλεγχο .

Η φωτιά κατέκαψε 4 εκτάρια άγρια βλάστηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE