Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις και με επιπρόσθετα πυροσβεστικά  οχήματα από Τμήμα Δασών, για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή Βιομηχανικής Αγίου Συλά στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προχώρησε με ανάκληση προσωπικού. Στο μέρος του επεισοδίου βρίσκεται για συντονισμό και ο Αναπλ. Αρχιπύραρχος Δ.Κατσίφλης.

Στην μάχη βρίσκονται 1 όχημα από Βρετανικές Βάσεις, 1 από Επαρχιακή Διοίκηση, 7 φορητές πυροσβεστικές μονάδες (4 από οργανωμένα εθελοντικά σύνολα, 1 από Υπ. Θήρας, 2 από Πολιτική Άμυνα).
 
Εναέρια μέσα (αεροσκάφος του Τμ. Δασών, 3 ελικόπτερα των Βάσεων και 1 ελικόπτερο της Ε.Φ).
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.