Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Εξι πρόσωπα που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας εντόπισε η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) στην Πάφο, την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χτες Τετάρτη μεταξύ των ωρών 5:30–7:30 το πρωί μέλη της Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών διενήργησαν επιχείρηση για σκοπούς εντοπισμού προσώπων που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν έξι πρόσωπα από τη Γεωργία που διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία.

Τα έξι πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση με σκοπό την απέλασή τους, πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE