Επεισόδια στον Ύψωνα: Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε δεύτερο νεαρό

Επεισόδια στον Ύψωνα: Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε δεύτερο νεαρό

Στη σύλληψη ενός ακόμα νεαρού σε σχέση με τα επεισόδια στην περιοχή του Ύψωνα το Μεγάλο Σάββατο, προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, πρόκειται για 19χρονο εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία, ότι εμπλέκεται στα υπό διερεύνηση αδικήματα. Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της πόλης, για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτηση του.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί επίσης ακόμα ένα πρόσωπο, ηλικίας 21 ετών. Οι ανακριτές συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια.

Σε σχέση με τους πυροβολισμούς εναντίον αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 61 ετών επιχειρηματία, τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Ζακάκι, ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι ο ηλικίας 62 ετών άντρας που συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα πενθήμερης κράτησης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE