ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Ξέφυγε η κατάσταση μεταξύ του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Δρομολαξιάς, Σάββα Κυριάκου, και του νυν Δημάρχου, Κύπρου Ανδρονίκου, οι οποίοι αμφότεροι κατέθεσαν ο ένας εναντίον στον άλλο κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Σάββας Κυριάκου αναφέρθηκε αρχικά στο συμβάν με τις κακόβουλες ζημιές στο αυτοκίνητό του. «Το αυτοκίνητό μου ήταν προς το τέλος του πάρκινγκ. Δεν έχει κλαπεί τίποτα από μέσα. Ήταν και το πορτοφόλι της γυναίκας μου, και ακριβά γυαλιά ηλίου», τόνισε ενώ πρόσθεσε ότι η ζημιά είχε γίνει μόνο σε δύο οχήματα ίδιας μάρκας, «αν αυτό λέει κάτι», διερωτήθηκε.

Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια σε καφετέρια και προχώρησαν εκατέρωθεν σε καταγγελία στην Αστυνομία. «Καθόμουνα με τη γυναίκα μου ήσυχα και πίναμε τον καφέ μας. Όπως δείχνει και το βίντεο, ο κ. Ανδρονίκου κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος μας κουνώντας το χέρι του. Και στάθηκε μπροστά μου χωρίς να με αφήνει να κινηθώ. Με χτύπησε στο κεφάλι μου με το κεφάλι του», περιέγραψε ο κ. Κυριάκου. Συνεχίζοντας σημείωσε πως πρώτος ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία να έρθει στην σκηνή.

«Εγώ δεν ξεκίνησα καν προεκλογική εκστρατεία. Μου πετάνε λάσπη καθημερινά. Και να έρχεται ο κ. Ανδρονίκου σαν μαινόμενος ταύρος και να μου κάμει επίθεσει. Να χτυπάει γυναίκα πολίτη, τη σύζυγό μου. Πρέπει δηλαδή να ζούμε σε μια κατάσταση τρόμου;», διερωτήθηκε ενώ ανέφερε στη συνέχεια πως το χέρι της συζύγου αυτή τη στιγμή είναι στον γύψο.

Από την πλευρά του, στην ίδια εκπομπή, ο Κύπρος Ανδρονίκου, δήλωσε πως «όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα». «Καταδικάζω την πράξη καταστροφής στο αυτοκίνητο του κ. Κυριάκου. Είναι πεποίθησή μας όπως ώστε αυτή η υπόθεση να διελευκανθεί από την Αστυνομία το συντομότερο», τόνισε.

Όσον αφορά το βίντεο με την επίθεση σε καφετέρια, δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα. «Θέλουμε να πορευτούμε σε μια προεκλογική εκστρατεία που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε. Κάτω από το νέο νομοθετικό πλαίσιο θα έχει πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει ο νέος Δήμαρχος», κατέληξε.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top