ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Σλοβακίας - Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Σλοβακίας - Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας κ. Juraj Blanár θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθήσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων. Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων, οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Σλοβακίας, το Κυπριακό, καθώς και σειρά άλλων ζητημάτων που απασχολούν τις δύο χώρες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι Υπουργοί θα ανταλλάξουν απόψεις και για διεθνή θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα, με επίκεντρο την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο κ. Blanár θα γίνει δεκτός από τoν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και θα παραστεί στην εμβληματική εκδήλωση για την 20ή επέτειο της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top