Άγριος καυγάς Κυριάκου - Ντόρας μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – Στο νοσοκομείο ο επίτιμος!

Άγριος καυγάς Κυριάκου - Ντόρας μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – Στο νοσοκομείο ο επίτιμος!

Άγριο καυγά – και μάλιστα παρουσία του πατέρα τους και επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - είχαν Ντόρα Μπακογιάννη και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στον Alpha.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το περασμένο Πάσχα, στο σπίτι της οικογένειας στα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη λογομάχησαν, με βαριές κουβέντες, για το θέμα της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί, πάνω από το προσκέφαλο του επίτιμου, αδερφή και αδερφός έκαναν ένα μορατόριουμ. Από τότε οι σχέσεις τους δεν ήταν όπως πριν», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».