Στο Ντουμπάι για παφές με τουριστικούς φορείς ο Υφυπουργός Τουρισμού

Στο Ντουμπάι για παφές με τουριστικούς φορείς ο Υφυπουργός Τουρισμού

Συναντήσεις με τρεις αεροπορικές εταιρείες και άλλους τουριστικούς φορείς θα πραγματοποιήσει, σήμερα Τρίτη, στο Ντουμπάι, ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής.

Σύμφωνα με το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο κ. Κουμής μετέβη χθες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι για την τουριστική έκθεση Arabian Travel Market.

Αύριο Τετάρτη, ο κ. Κουμής θα μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι για να συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με άλλους Υπουργούς, στο πλαίσιο του επενδυτικού συνεδρίου ΑΙΜ Congress 2024.

Όπως σημειώνεται, τo AIM Congress, γνωστό και ως Annual Investment Meeting, θεωρείται μία εκ των κορυφαίων συνόδων παγκοσμίως στο χώρο των επενδύσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.