Τραγωδία στη Ελλάδα: Νεκρό βρέθηκε μωρό 1,5 έτους

Τραγωδία στη Ελλάδα: Νεκρό βρέθηκε μωρό 1,5 έτους

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θήβα, με ένα μωρό μόλις ενάμιση έτους να χάνει τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, κλήθηκε το ΕΚΑΒ στο σημείο και παρέλαβε το παιδί, χωρίς τις αισθήσεις του.

Το μωρό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν ήδη νεκρό.

Ήδη διατάχθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του μωρού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE