Οι ευχές Μπάιντεν στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες για το Πάσχα: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ειρήνη

Οι ευχές Μπάιντεν στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες για το Πάσχα: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ειρήνη

Ευχές για το ελληνορθόδοξο Πάσχα έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

«Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο καθώς γιορτάζουν το Πάσχα» αναφέρει σε δήλωσή του για το ελληνορθόδοξο Πάσχα ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού μας υπενθυμίζει την άφθονη αγάπη του Θεού για εμάς και τη δύναμη του φωτός έναντι του σκότους. Ενώνουμε τις ευχαριστίες μας με τους Ορθόδοξους Χριστιανούς για αυτές και άλλες ευλογίες και επαναπροσδιορίζουμε τη φροντίδα μας για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη», προσθέτει στην ανακοίνωση.

Τέλος, ο Τζο Μπάιντεν σημειώνει: «Σε αυτή την ιερή περίοδο, κρατάμε τους ανθρώπους που υποφέρουν από τον πόλεμο και τις διώξεις ιδιαίτερα κοντά στις καρδιές μας. Θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε και να εργαζόμαστε για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους. Είθε ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας φυλάει αυτή την Κυριακή του Πάσχα και το επόμενο έτος».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE