Το Ισραήλ έκλεισε τη ζώνη διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μετά την επίθεση από ρουκέτες

Το Ισραήλ έκλεισε τη ζώνη διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μετά την επίθεση από ρουκέτες

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι έκλεισε το κύριο σημείο διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας, το Κερέμ Σαλόμ, που τέθηκε στο στόχαστρο πυρών από ρουκέτες.

"Πυρά περίπου δέκα ρουκετών καταγράφηκαν από ζώνη παρακείμενη στη Ράφα με κατεύθυνση τη ζώνη του Κερέμ Σαλόμ. Το σημείο διέλευσης του Κερέμ Σαλόμ είναι αυτή την ώρα κλειστό στα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας", ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο στρατός. Η Ράφα βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Την ευθύνη για την επίθεση στο Κερέμ Σαλόμ, η οποία σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης προκάλεσε ισραηλινές απώλειες, ανέλαβε η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE