Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (25/9) γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε είσοδο γραφείων πώλησης αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Λεμεσό, που ανήκει σε 44χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας που επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου, το οποίο τοποθετήθηκε εξωτερικά της πόρτας εισόδου των γραφείων της επιχείρησης.

Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς η γυάλινη πόρτα εισόδου, και προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE