Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (25/9) γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε είσοδο γραφείων πώλησης αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Λεμεσό, που ανήκει σε 44χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας που επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου, το οποίο τοποθετήθηκε εξωτερικά της πόρτας εισόδου των γραφείων της επιχείρησης.

Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς η γυάλινη πόρτα εισόδου, και προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE