Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (25/9) γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε είσοδο γραφείων πώλησης αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Λεμεσό, που ανήκει σε 44χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας που επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου, το οποίο τοποθετήθηκε εξωτερικά της πόρτας εισόδου των γραφείων της επιχείρησης.

Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς η γυάλινη πόρτα εισόδου, και προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE