Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Καθ΄οδόν προς το Κίεβο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για επίσκεψη εργασίας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, στην παρουσία λίγων - σε σχέση με άλλα χρόνια - προσκυνητών.
«Το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων αναρτά προς γνώσιν των προσκυνητών την γνωμάτευσιν του Αρχιτέκτονος του Ναού της Αναστάσεως κ. Θεοδοσίου Μητροπούλου και του Αρχιτέκτονος της Αδελφότητος των Φραγκισκανών κ. Nagib Naser διά τον αριθμόν των προσκυνητών, οι οποίοι είναι δυνατόν να εισέλθουν εις τον Ναόν της Αναστάσεως, διαρκούσης της Τελετής του Αγίου Φωτός», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Επιπλέον, στην ανακοίνωση τονίζεται πως εντός του Ναού και στον εξωτερικό χώρο θα επιτραπεί η παρουσία 4.200 πιστών κατά τον εορτασμό του Ορθόδοξου Πάσχα.
Δείτε βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




