Έβαλαν φωτιά σε ελαστικά σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού - Ζημιές σε κάμερες φωτοεπισήμανσης

Έβαλαν φωτιά σε ελαστικά σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού - Ζημιές σε κάμερες φωτοεπισήμανσης

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας από φωτιά που έθεσαν νεαροί σε ελαστικά σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού. Ιδιαίτερα αυξημένες είναι σήμερα οι περιπολίες της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι ρίψεις κροτίδων, η χρήση επικίνδυνων αντικειμένων στις λαμπρατζιές και η οχλαγωγία νεαρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά τέθηκε λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα, σε ελαστικά που τοποθέτησαν άγνωστοι, πιθανόν νεαροί, στη συμβολή των δρόμων Νίκου και Δέσποινας Παττίχη με Σπύρου Κυπριανού. Η φωτιά κατασβέστηκε, στη διάρκεια της μέρας θα διαπιστωθεί κατά πόσο προκάλεσε ζημιά στις κάμερες φωτοεπισήμανσης που βρίσκονται τοποθετημένες στα φώτα τροχαίας της περιοχής. Στην περιοχή, τα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν δύο νεαρούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ανήλικους, ενημερώθηκαν οι οικείοι τους και έχει διευθετηθεί η λήψη καταθέσεων από αυτούς τις επόμενες μέρες.

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο, τα μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής θα βρίσκονται σε επιφυλακή, στο επίκεντρο δε των περιπολιών έχουν τεθεί εκκλησίες στην πόλη και την επαρχία Λεμεσού, κυρίως σε περιοχές όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά ρίψης κροτίδων και οχλαγωγίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.