Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Χειροπέδες σε δυο για εμπορία ναρκωτικών στη Λευκωσία

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Χειροπέδες σε δυο για εμπορία ναρκωτικών στη Λευκωσία

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 22 και 62 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από έρευνες της ΥΚΑΝ, χθες το απόγευμα, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή Αγίου Δομετίου, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 22χρονο ύποπτο. Στην κατοχή του 22χρονου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων περίπου και προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 22χρονου, όπου τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης 90 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κάνναβης 60 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοικία εντοπίστηκε να βρίσκεται και ο 62χρονος ύποπτος. Στην κατοχή του 62χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης, και ένα σπαστήρα με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη του, για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι δύο ύποπτοι, άντρες ηλικίας 22 και 62 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση, με το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία, να διερευνά την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.