Στις 27 Μαϊου η δίκη στο Κακουργιοδικείο Πάφου για εμπρησμό οχημάτων στην Τσάδα

Στις 27 Μαϊου η δίκη στο Κακουργιοδικείο Πάφου για εμπρησμό οχημάτων στην Τσάδα

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην Πάφο στις 27 Μαϊου παραπεμφθηκαν τρια άτομα σε σχέση με υπόθεση εμπρησμού δύο οχημάτων στην Τσάδα, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τα τα τρία πρόσωπα κρατούνται εδώ και μέρες με διαδοχικά διάταγματα κράτησής τους από το δικαστήριο, ως ύποπτα για τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων στην Τσάδα, που διαπράχθηκε 29 Μαρτίου και σήμερα το πρωί παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργοδικείου για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμού.

Το δικαστήριο διέταξε όπως οι τρεις ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.