Υπουργός Γεωργίας: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία

Υπουργός Γεωργίας: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία

Στα επιτεύγματα της Κύπρου αναφέρεται η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ, σημειώνοντας ότι στους τομείς της γεωργίας και του περιβάλλοντος η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές που έχουν συμβάλει στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών της πόρων και την ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης και ανταγωνιστικής αγροτικής οικονομίας.

«Μετά απο 20 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κύπρος έχει επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα που έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας», αναφέρει η κ. Παναγιώτου σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X.

Στους τομείς της γεωργίας και του περιβάλλοντος, προσθέτει, «η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές και προγράμματα, εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, τα οποία έχουν συμβάλει στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών μας πόρων, στην προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, αλλά και στην ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης και ανταγωνιστικής αγροτικής οικονομίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.