ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί - Βίντεο

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί - Βίντεο

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει τη ζωή του, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνονται έξι αστυνομικοί να επιχειρούν να προσεγγίσουν τον 36χρονο ο οποίος ακόμα κρατάει το σπαθί στα χέρια του.

«Μείνε ακίνητος» ακούγονται οι αστυνομικοί να φωνάζουν στον 36χρονο και στη συνέχεια του ρίχνουν με τρία διαφορετικά taser για να τον ακινητοποιήσουν.

Δείτε το βίντεο

 

 

«Σύλληψη του υπόπτου, σύλληψη του υπόπτου» φωνάζει τελικά ένας από τους αστυνομικούς για να δείξει ότι η επιχείρηση έληξε.

Μετά την ακινητοποίηση του 36χρονου οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι συλλαμβάνεται για φόνο.

Μέχρι ώρας ο 36χρονος παραμένει στο νοσοκομείο μετά τα τραύματα που υπέστη όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε σε κτήριο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, και ως εκ τούτου δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν ακόμα άγνωστα, δεν είχε ποινικό μητρώο και δεν ήταν γνωστός στις αρχές.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top