Όνομα έκπληξη! Δεν θα πιστεύετε με ποια τραγουδίστρια «φλερτάρει» το The Voice

Όνομα έκπληξη! Δεν θα πιστεύετε με ποια τραγουδίστρια «φλερτάρει» το The Voice

Mια σπουδαία ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε μία μοναδική guest εμφάνιση στον ημιτελικό του “The Voice” που μας πέρασε ετοιμάζεται να καθίσει στην καρέκλα του κριτή σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα.

Είχε ακουστεί έντονα ότι λόγω… κρίσης και έλλειψη budget, το The Voice δεν θα βγει φέτος στον αέρα. Ωστόσο ο Τζώνη Καλημέρης δεν θα αφήσει τον σταθμό χωρίς σόου, που είναι και η ταυτότητα του προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το «Voice» θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2016, χωρίς τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Σε συζητήσεις με την παραγωγή του σόου για τη θέση του coach βρίσκεται πλέον η Ελένη Τσαλιγοπούλου, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, καθώς ούτε η Μελίνα Ασλανίδου θα είναι στην καρέκλα του κριτή.

Βέβαια ο Τζώνη ο Καλημέρης δήλωσε ότι brand name για τη θέση του coach θα ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Παραμένουν στις θέσεις τους ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, που είναι και ο κύριος πόλος έλξης για τους συμμετέχοντες καλλίφωνους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE