Νεκρός 53χρονος τουρίστας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά

Νεκρός 53χρονος τουρίστας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά

Ένας αλλοδαπός έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, κάτω από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε.

Λόγω του ισχυρού κυματισμού και του αέρα, ο άτυχος άντρας είχε παρασυρθεί σε μεγάλη απόσταση από την παραλία και χρειάστηκε η συνδρομή πλωτού.

Στο σημείο, σύμφωνα με το parakritika.gr έσπευσε σκάφος της ναυαγοσωστικής ομάδας Ocean Lifeguard, προκειμένου να ανασύρει τον άντρα ηλικίας περίπου 53 ετών και να τον μεταφέρει στην ακτή, για να τον παραλάβει στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του που βρισκόταν στην παραλία και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Στο λιμανάκι του Πλατανιά, όπου έβγαλαν τον άτυχο αλλοδαπό, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE