ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνευ ανθυποψηφίου ανακηρύχθηκαν 29 Πρόεδροι και 117 μέλη κοινοτήτων στη Λεμεσό

Άνευ ανθυποψηφίου ανακηρύχθηκαν 29 Πρόεδροι και 117 μέλη κοινοτήτων στη Λεμεσό

Συνολικά 29 κοινοτάρχες και 117 μέλη 27 κοινοτικών συμβουλίων, της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, ανακηρύχθηκαν άνευ ανθυποψηφίου, σε διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ανακηρύχθηκαν κοινοτάρχες, στον Άγιο Αμβρόσιο ο Στέλιος Γρηγορίου, στον Άγιο Θεράπων ο Χριστόδουλος Μυλωνάς, στον Άγιο Παύλο ο Μιχαλάκης Νεοκλέους, στα Αγρίδια ο Ανδρέας Ευγενίου, στην Ακαπνού ο Χάρης Αναστασιάδης, στην Αλέκτορα ο Ευθύβουλος Χαραλάμπους, στην Απαισιά ο Λευτέρης Περικλή, στην Αυδήμου ο Ανδρέας Φωτίου, στη Βάσα Κελλακίου ο Κυπριανός Κυπριανού, στο Βουνί ο Ματθαίος Πρωτοπαπάς, στη Γεράσα ο Σάββας Μαουδής, στη Δορά ο Χρίστος Παναγή, στο Δωρό ο Ανδρέας Καουρής, στο Καπηλειό ο Ανδρέας Αντωνίου, στον Κάτω Μύλο ο Αριστοτέλης Καυκαλιάς και στην Κισσούσα ο Γιώργος Παναγιώτου.

Μοναδική, μέχρι στιγμής, γυναίκα στη θέση Προέδρου Κοινοτικού Συμβουλίου ανακηρύχθηκε, άνευ ανθυποψηφίου, η Βαρβάρα Χαμπουλίδου, για την κοινότητα Κλωνάρι, ενώ στην Κουκά ανακηρύχθηκε ο Μιχαήλ Γεωργιάδης, στον Λιμνάτι ο Χριστάκης Χρυσοστόμου, στη Μαλλιά ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, στη Μονή ο Γιώργος Ευρυπίδου, στο Όμοδος ο Ευγένιος Μιχαήλ, στον Παλαιόμυλο ο Πανίκος Παναγιώτου, στην Πάχνα ο Ανδρέας Σάββα, στα Πλατανίσκια ο Ανδρέας Κωστή, στο Πραστειό Κελλακίου ο Άδωνις Χατζηπαπαχριστοφόρου, στον Πρόδρομο ο Νεόφυτος Νεοφύτου, στη Σανίδα ο Κώστας Χριστοφή και  στο Σπιτάλι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Ακολούθησε η ανακήρυξη 117 μελών 27 κοινοτικών συμβουλίων και συγκεκριμένα των κοινοτήτων  Άγιος Θεράπων, Άγιος Θωμάς, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Παύλος, Αγρίδια, Ακαπνού, Αλέκτορα, Ανώγυρα, Αυδήμου, Βάσα Κελλακίου, Βουνί, Γεράσα, Δορά, Δύμες, Επταγώνια, Κάτω Μύλος, Κισσούσα, Κλωνάρι, Κουκά, Λιμνάτι, Μαλλιά, Παλαιόμυλος, Παραμάλι, Πάχνα, Πλατανίσκια, Πρόδρομος κα Σπιτάλι.

Σημειώνεται πως στην κοινότητα Κλωνάρι δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των τεσσάρων μελών του κοινοτικού συμβουλίου, αφού οι υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν είναι τρεις. Στην περίπτωση αυτή, αναμένεται να γίνει εκ νέου διαδικασία για εκδήλωση ενδιαφέροντος, προς συμπλήρωση της θέσης.

Η Έφορος Εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, αναπληρώτρια Έπαρχος, Ηλέκτρα Παναγιώτου, συνεχάρη τους νέους κοινοτάρχες και μέλη των κοινοτικών συμβουλίων, υποδεικνύοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπαίνει σε μια νέα εποχή από την 1η Ιουλίου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμπλεγματοποίηση θα φέρει πλεονεκτήματα και καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις κοινότητες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top