ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Τμήμα Μεγάλων Απαιτήσεων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Τμήμα Μεγάλων Απαιτήσεων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Άρθρο Τμήματος Μεγάλων Απαιτήσεων – Μαρία Χριστίδου & Δάφνη Δημητρίου

Το Τμήμα Απαιτήσεων είναι το αρμόδιο τμήμα διαχείρισης των απαιτήσεων που υποβάλλονται από τους πελάτες της εταιρείας. Καλείται να διεκπεραιώσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, αφού η αποτελεσματικότητα του είναι σημαντική στην εμπειρία εξυπηρέτησης του πελάτη.

Η διαδικασία υποβολής απαίτησης είναι σχετική απλή. Ο κάθε πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει με ποιο τρόπο επιθυμεί να υποβάλει την απαίτηση του. Αυτό μπορεί να το πράξει είτε τηλεφωνικώς, είτε γραπτώς, είτε μέσω της εφαρμογής INSUPASS. Όσον αφορά τον κλάδο μηχανοκινήτων οχημάτων, η αναγγελία της απαίτησης μπορεί επιπρόσθετα να γίνει και μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικασίας από τον πάροχο της υπηρεσίας φροντίδας ατυχήματος, ο οποίος μεταβαίνει στον χώρο του ατυχήματος και αφού συμπληρωθούν όλα τα σχετικά έγγραφα, αποστέλλονται άμεσα στην εταιρεία.

Ακολούθως, το Τμήμα Απαιτήσεων της Εταιρείας παραλαμβάνει το σχετικό φάκελο με τις λεπτομέρειες της απαίτησης και προβαίνει σε όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την μελέτη και αξιολόγηση του περιστατικού με απώτερο σκοπό την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη. Για αυτό τον λόγο, το Τμήμα Απαιτήσεων διαχωρίζεται σε τμήμα γρήγορου χειρισμού απαιτήσεων και τμήμα μεγάλων απαιτήσεων.

Το τμήμα γρήγορου χειρισμού στοχεύει στην διαχείριση και διευθέτηση απλών απαιτήσεων, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από την άλλη, το τμήμα μεγάλων απαιτήσεων διαχειρίζεται περίπλοκες απαιτήσεις και με την εμπειρογνωμοσύνη των λειτουργών του, πραγματοποιείται η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων.

Η τεχνολογία αποτελεί ένα σημαντικό βοηθητικό παράγοντα στην διεξαγωγή των εργασιών του τμήματος. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών έχει βοηθήσει στην γενικότερη διεκπεραίωση της εργασίας μας, μειώνοντας τον χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Ειδικότερα, το σύστημα paperless (μη χρήσης χαρτιού) που χρησιμοποιείται από το Τμήμα Απαιτήσεων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, συμβάλλει στην χρονικά συντομότερη και αποτελεσματική διαδικασία διευθέτησης απαιτήσεων, επιτυγχάνοντας τον στόχο για άρτια εξυπηρέτηση, αφήνοντας τους πελάτες μας ικανοποιημένους με την αμεσότητα που παρέχεται.

Στο Τμήμα Απαιτήσεων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η δίκαιη και άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών και η λήψη έγκαιρων και ορθών αποφάσεων, αποτελούν πάγια θέση μας. Η προσπάθεια μας για εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι συνεχής και πραγματοποιείται μέσα από θεσμικές, λειτουργικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Στόχος μας, η αξιόπιστη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ να είναι πάντα στο πλευρό κάθε ασφαλισμένου μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top