Τουλάχιστον 25 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στο Περού

Τουλάχιστον 25 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στο Περού

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 13 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο βόρειο Περού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν λεωφορείο, που κατευθυνόταν στο Σοροτσούκο, εξετράπη της πορείας του σε επαρχιακό δρόμο και έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων, καταλήγοντας στα νερά ποταμού, σύμφωνα με δημοσιεύματα περουβιανών μέσων ενημέρωσης.

Η εισαγγελέας Όλγα Μπομπαντίγια Τεράν δήλωσε στο δίκτυο RPP ότι περίπου 15 επιζήσαντες διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι σε νοσοκομεία της Καχαμάρκα και του Σελεντίν.

Ο αστυνομικός διευθυντής Αλεξάντερ Ουριάρτε δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Canal N ότι 25 επιβαίνοντες βρήκαν τον θάνατο και 13 τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων ο οδηγός του λεωφορείου.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE