«Επεσε» το Facebook - Πανικός στους χρήστες

«Επεσε» το Facebook - Πανικός στους χρήστες

Λίγα λεπτά πριν τις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης το Facebook «έπεσε».

Οποιος χρήστης έμπαινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έβλεπε στην οθόνη του ένα μήνυμα που έγραφε «Συγνώμη, κάτι έχει γίνει λάθος. Εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

Αμέσως οι χρήστες στα social media κοινοποίησαν το πρόβλημα που υπάρχει στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμενόμενα επικράτησε πανικός, ενώ αρκετοί έκαναν και χιουμοριστικά tweets.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE