Θάνος Κιούσης: Μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι

Θάνος Κιούσης: Μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι

Ο Θάνος Κιούσης αποκάλυψε σε ποιον διάσημο του λένε ότι μοιάζει, μίλησε για τις μελαγχολικές στιγμές του και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται, αλλά και το ενδεχόμενο να παίξει σε σειρά, στην εμφάνισή του στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» το Σάββατο 27 Απριλίου.

Για τον άνθρωπο που του λένε ότι μοιάζει, ο κωμικός απάντησε: «Σήμερα κιόλας μου έστειλε μια στο Instagram και είπε "είμαι φαν σου και μοιάζει πάρα πολύ σε έναν διάσημο Ιταλό συνθέτη". Αλλά νομίζω ότι ο Φρέντι Μέρκιουρι είναι ο άνθρωπός μου. Με Έλληνα δεν με μπερδεύουν, λίγο ένας στα δόντια και στο μουστάκι, αλλά γενικά όχι».

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE