Θάνος Κιούσης: Μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι

Θάνος Κιούσης: Μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι

Ο Θάνος Κιούσης αποκάλυψε σε ποιον διάσημο του λένε ότι μοιάζει, μίλησε για τις μελαγχολικές στιγμές του και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται, αλλά και το ενδεχόμενο να παίξει σε σειρά, στην εμφάνισή του στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» το Σάββατο 27 Απριλίου.

Για τον άνθρωπο που του λένε ότι μοιάζει, ο κωμικός απάντησε: «Σήμερα κιόλας μου έστειλε μια στο Instagram και είπε "είμαι φαν σου και μοιάζει πάρα πολύ σε έναν διάσημο Ιταλό συνθέτη". Αλλά νομίζω ότι ο Φρέντι Μέρκιουρι είναι ο άνθρωπός μου. Με Έλληνα δεν με μπερδεύουν, λίγο ένας στα δόντια και στο μουστάκι, αλλά γενικά όχι».

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE