Ο ΠτΔ θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για Ρ.Ερωτοκρίτου

Ο ΠτΔ θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για Ρ.Ερωτοκρίτου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης απαντώντας σε ερώτηση για την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου για παύση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου από τα καθήκοντά του ως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, είπε ότι ο Πρόεδρος μόλις επιστρέψει θα λάβει τα μέτρα που προνοούνται σ’ αυτή.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως ο θεματοφύλακας των θεσμών, σέβεται απόλυτα την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Όταν επιστρέψει στην Κύπρο θα λάβει τα μέτρα που προνοούνται βάσει της απόφασης», δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE